Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kai Phenang (Kyckling i cocos och jordnötssås)

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Stek kycklingfilén i olja. Krydda med svartpeppar, vitlök, spiskummin, koriander och Sambal Oelek. Tillsätt Ketjap Manis (thailändsk soja), kokosmjölk, råsocker, jordnötter och 1 msk limesaft. Låt puttra i 10-15 minuter. Servera med ris och Papayasallad: skär papayan i bitar, pressa över limesaft och krydda med koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.