Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaisas rabarber chutney

(1 kommentar)  
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Jätte gott som tillbehör som t.ex grillad kött, kyckling ...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär rabarberna i små bitar, skiva löken ( den kokar sönder). Lägg i rostfri kastrull i med ättika och vatten. Koka i 10 min.Rör i resten av ingredienserna och koka sakta tills den tjocknar. Ca 30-40 min.
  2. Går bra att frysa in, och ta fram vid behov.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lotta2 21 juni 2011

    Denna chutney fick vi på en personalfest , tillsammans med grillat, JÄTTE GOTT !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.