Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kajsa Warg bröd

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 1 timme 5 minuter
Skriv ut

Suveränt bröd, går snabbt att göra, kan göras av "slattar" man har över och dessutom med bra GI-värde (beror på vilka ingredienser du väljer).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla de torra ingredienserna. Rör ner filen och sirapen. Häll i två smorda limpformar. Grädda i ca 60 min i 175 º.
  2. Går utmärkt att frysa in färdigskivat.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • MalinF 7 september 2009

    Gjorde dessa limpor igår. Men tog honung istället för sirap och tillsätte även ett rivet päron. Resultatet blev mums:)! Dock tror jag att man ska ha inne dem 1 och en halv timme för de kändes inte riktigt färdiga.

  • ceni 5 oktober 2011

    Godaste brödet jag ätit!! Blev bjuden av en vän som bakat, alla ville ha receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.