Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kajsas festfisk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Lite lyxigare fiskgratäng. Passar till helgen...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Krydda fisken runt om, lägg i smord form.
  2. Skiva svampen, fräs i en klick smör i het panna och fördela över fisken.
  3. Strö osten över fisken och häll över grädde och vin.
  4. Halvera tomaterna och fördela i formen.
  5. Baka av fisken i ugnen i ca 25 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kittepersson 10 juli 2015

    Detta receptet har blivit vår fiskfavorit !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.