Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kajsas Kinagryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En gryta man aldrig tröttnar på.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla köttet, krydda med salt och peppar och fräs i olja. Lägg i en ny gryta. Skär paprika, purjo i strimlor och hacka vitlöken. Fräs mjukt och lägg i grytan. Koka ur stekpannan med vatten, tomatpuré, soja, vinäger, tabasko och socker. Slå såsen över köttet och låt allt koka ca. 20 minuter. Skär annanasen i bitar och tillsätt den och grädden när köttet är klart. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • maggan123 14 oktober 2015

    Så underbart gott, jag tyckte det var dåligt med vätska så jag dubblade vattnet, vinägern, sockret och tomatpurén, mums

  • maggan123 21 augusti 2016

    Väldigt gott, jag har gjort denna rätt en gång och ska laga den idag igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.