Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaka crostata

 
  • Serverar: 5-8 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Jättegod kaka från Italien.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ungnen på 175°. Smält smöret i en kastrull.
  2. Blanda alla ingredienserna utom smöret och marmeladen (helst med elvisp) i ordningen som står bland ingredienserna.
  3. Häll i det smälta smöret i smeten. När smeten är klar, smöra en rundpajform och klä den med degen, som man gör med en vanlig paj.
  4. Sätt sedan på sylt eller frysta bär och socker. Grädda i ugnen i 35 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.