Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaka med banan

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Barnen älskar den

Ingredienser

Instruktioner

Smält matfett och låt det svalna. vispa ägg och socker pösigt och tillsätt matfett och filmjölk. Blanda kakao, bakpulver och mjöl. Mosa bananerna. Rör ner mjölblandningen och bananerna i smeten och grädda i smord bröad långpanna. I 175, 30 - 40 minuter. Sikta över florsocker.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Vickerina 2 maj 2012

    Undrar hur du tänkt med ordet långpanna? För mig är en långpanna en stor plåt med kanter. Men smeten räckte inte alls till en långpanna, om jag hade brett ut den i hela hade det blivit kanske en halv cm tjockt lager smet och jag antar att inte det är meningen? Ska det vara en liten långpanna kanske? Bra med förtydligande i receptet i så fall. God kaka iaf! Fast den blev lite tunn ;) /carina

  • Ullaseg 10 januari 2013

    Instämmer helt! En GOD banankaka som jag har gjort i decennier... Nu är barna stora, men kakan går hem även idag... och nu även hos barnbarnen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.