Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kakdegs tryfflar

 
  • Serverar: 60 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Dessa är jättegoda med denna kakdegs fyllning.

Ingredienser

Instruktioner

I en stor bunke blandar du smör och farinsocker till en ljus och fluffig kräm. Rör ner vaniljsockret. Gradvis tillsätter du mjölet och mjölken, rör väl om efter varje tillägg. Rör ner chokladen och valnötterna. Forma bollar med ca 3 cm i diameter och ställ dem på bakpapper. Ställ de i kylen i 1-2 timmar eller tills de är fasta. I en mikrovågssäker skål smälter du chokladen för överdraget, rör tills den är jämn. Doppa bollarna i chokladen och låt överflödig choklad rinna av. Ställ de på bakpapper och ställ de i kylen tills de är fasta, ca 15 minuter. Om du vill kan du smälta chokladen till överdraget som blev över och spritsa över tryfflarna. Förvara i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.