Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kakor med fyllning

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Försvinnande goda

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop smör och socker, tillsätt gulan och vaniljsockret och rör till en jämn smet. Blanda ner mjölet och rör till en jämn deg. Plasta in degen och ställ i kylen svalt i 30 min.
  2. Värm ugnen till 175 grader. Kavla ut degen på mjölat bakbord och stansa ut . Lägg kakorna på en bakpappersklädd plåt. Grädda kakorna i 12 min eller tills de är gyllenebruna. Låt kallna.
  3. Gör smörglasyren, rör smöret mjukt och rör ner florsocker lite i taget samt vatten och vaniljsockret. Bred dem på kakorna som ska ha sylt på och skeda upp en liten klick sylt och lägg ett lock på.
  4. Nutellan behövs bara att bred på.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Leevi 17 september 2010

    Gram?

  • Sanden32 6 februari 2012

    Hej, Lägger du fyllningen emellan två kakor och gör du hål i mitten eller hur gör du? /Strand 32

  • krille123 29 februari 2012

    Jag ska göra dom nu men har andra former och brer bara smält choklad på

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.