Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kål- och kasslergratäng

 
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Med en stor tanke på viktväktarmat 4 P

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kassler, lök och vitkål i bitar. Fräs lök och vitkål och tillsätt sirapen. Fräs kasslern lät.
  2. Blanda ihop keso, crème fraîche och tapenade.
  3. Blanda ihop de frästa grönskerna, kasslern ooch kesoröran i en ugnsfast form.
  4. Strö över riven ost. Gratinera i ugn ¨på cirka 200 grader i 25 minuter. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.