Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalamata paj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Oliver är bara så gott tycker jag...jag äter dem gärna direkt ur burken. Men det här är också väldigt gott och paj är så praktiskt bjudmat tycker jag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader.
  2. Blanda ingredienserna till degen. Klä en pajform och förgrädda ca. 8 min i 200 grader. Låt svalna.
  3. Kärna ur oliverna. Strimla de soltorkade tomaterna. Halvera körsbärstomaterna och tärna fetaosten och lägg i skalet.
  4. Finhacka vitlöken och blanda samman med mjölk, ägg, salt, peppar och basilika. Häll försiktigt i formen. Grädda i ca 40 minuter.
  5. Servera med en krispig grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.