Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalasbiffar med paprikaris

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gott, enkelt och skapligt billigt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman ägg, peppar, salt, mjölk, färs och potatismjöl till färsbiffarna. Vila medans du förbereder riset. Hacka löken och strimla paprikan. Forma 8 små runda biffar av färsen. Vira en baconskiva runt och lägg ner i en smord ugnsfast form.
  2. Sätt in biffarna i ugnen på 200 grader. Fräs den hackade löken mjuk i oljan. Blanda ner paprikan och fräs under ½ minut. Blanda ner riset och fräs en kort stund. Slå på vatten och salt och koka enligt anvisningarna på paketet. När biffarna stått inne ca 20 minuter placeras en skiva ost ovanpå varje biff och får stå ytterligar ca 10 minuter eller tills riset är klart. Servera gärna med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.