- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Gott, enkelt och skapligt billigt
Instruktioner
- Blanda samman ägg, peppar, salt, mjölk, färs och potatismjöl till färsbiffarna.
Vila medans du förbereder riset.
Hacka löken och strimla paprikan.
Forma 8 små runda biffar av färsen. Vira en baconskiva runt och lägg ner i en smord ugnsfast form.
- Sätt in biffarna i ugnen på 200 grader.
Fräs den hackade löken mjuk i oljan. Blanda ner paprikan och fräs under ½ minut. Blanda ner riset och fräs en kort stund. Slå på vatten och salt och koka enligt anvisningarna på paketet.
När biffarna stått inne ca 20 minuter placeras en skiva ost ovanpå varje biff och får stå ytterligar ca 10 minuter eller tills riset är klart.
Servera gärna med en sallad.
Publicerat den
21 augusti 2009
Liknande recept
Skriv kommentar