Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalasbullar Ca 40 st

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Jättebra recept på bullar och goda är dom!

Ingredienser

Instruktioner

Rör ut jästen med lite av mjölken. Blanda jäst, mjölk, ägg, salt, socker och milda i en bunke. Arbeta in så mycket mjöl i degen att den släpper bunken. Ta upp degen och kavla ut den till ca 30 x 80 cm. Bred på milda och sikta över florsocker och kardemumma. Rulla ihop degen och skär den i bitar som läggs i pappersformar. Jäs bullarna på plåten i 2 timmar. Sätt på ugnen 275*. Pensla bullarna med ägg, strö på pärlsocker och grädda i ca 10 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.