Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalasfärs

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Prova gärna detta recept.

Ingredienser

Instruktioner

Låt ströbrödet svälla i vatten och grädde i 5 minuter. Rör i färs, ägg, senap, chilisås och kryddor. Skiva svampen och stek i matfett. Lägg hälften av färsen i en form, gärna med löstagbar botten. Lägg på champinjoner och skinka. Fyll på med resten av färsen och grädda i 200 grader, 40 minuter. Lägg på skivade tomater och ost och grädda i ytterligare 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.