Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalasfärs

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Vill ha...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt ströbrödet svälla i vatten och grädde i 5 minuter. Rör i köttfärs, ägg, finstrimlad purjolök, senap och chilisås. Späd med mjölk till lagom konsistens och krydda med oregano, salt och peppar. Blanda i skivade champinjoner, spara några till garnering, och strimlad skinka. Lägg färsen i en smord ugnsfast form och baka i ugn i 40 minuter. Lägg på resten av svampen, delade tomater och strö över ost. Gratinera i 250°, 20 minuter. Garnera med kryddgrönt.
  2. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.