Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalasfin kräftsallad.

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Fräscht och gott. Servera gärna ett gott vin till och ett gott bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sås: Rör ut majonnäsen med grädden till en lite rinnig sås. Blanda i dillen och sambal oelek och smaka av med några droppar av citronsaften och salt. Låt stå kallt en stund. Häll av lagen från kräftstjärtarna och lägg dom i en skål. Pressa över lite citronsaft och mal över lite svartpeppar.
  2. Dela tomaterna i bitar. Kärna ur gurkan och skär den i små tärningar. Strimla salladslöken. Blanda grönsakerna med salladsbladen och fördela på tallrikar.
  3. Lägg på kräftstjärtarna och skeda över såsen. Servera.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Praneg 27 september 2009

    Så enkelt och så gott

  • s-rosell 15 oktober 2009

    underbart recept

  • Ocean87 10 maj 2013

    Riktigt gott ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.