Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalasgod fiskgratäng

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Den här rätten kan man servera som både vardags- och festmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bottna en gratängform med finskuren purjolök. Lägg på fisken ( djupfryst skärs i bitar ). Salta och peppra. Fördela champinjonerna över fisken. Rör ihop såsen och häll över det hela.
  2. Grädda i 200 grader i ca 40 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • matanna 27 november 2007

    Fiskgratängen var kanongod. Äter sällan fisk, men detta var värt det!! =)

  • Carro67 2 april 2008

    Supergod fiskgratäng som jag kommer att göra fler gånger, men eftersom jag inte är så förtjust i champinjoner, så använde jag inte just den ingrediensen i receptet.

  • mejolina 3 november 2008

    Kanon gott! Både jag och gubben är dåliga att äta fisk men vi offrar oss för att lära barnen och denna rätt gör vi nu mer minst en gång i månaden, t.o.m. gubben kan göra den själv!!!

  • anluk 9 september 2011

    Jag följde receptet men gjorde potatismos runtomkring innan gratinering. Suveränt gott och kommer helt säkert göras många gånger igen. Full pott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.