Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mycket god och lättlagad fläskfilé som jag gärna gör till helgen. Rekommenderas varmt , alla gillar den.

Ingredienser

Instruktioner

Skiva köttet och lägg i marinaden. Marinera minst 1 tim i kylskåpet. Sätt ugnen på 225 grader. Skiva svamp och squash, stek i matfett tills det mjuknat. Lägg på ett fat så länge. Låt marinaden rinna av köttet och stek i stekpanna med matfett tills köttet fått fin färg. Lägg köttet i gratängform med grönsaker ovanpå. Blanda buljong, vitlöksost och grädde , smaka av med salt och peppar. Häll såsen över kött och grönsaker och gratinera mitt i ugnen i ca 20 - 25 min. Servera med pasta, klyftpotatis eller pressad potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • snoris82 5 augusti 2012

    Mkt god, kommer vi defenitivt göra igen, kanske med lite mindre vitlöksost :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.