Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalasgod fläskfilé med champinjoner

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfiléerna på snedden i ca: 2 cm tjocka skivor.
  2. Bryn hälften av fettet i en stekpanna och stek skivorna 3-4 minuter på varje sida. Krydda med salt och peppar. Tag upp köttet.
  3. Skölj och skiva den färska svampen eller häll av spadet på den konserverade. Fräs svampen några minuter i resten av fettet och strö över paprika.
  4. Tillsätt vatten och grädde.
  5. Lägg tillbaka fläskfiléskivorna och koka under lock på svag värme i ca: 5 minuter.
  6. Klipp rikligt med persilja över. Servera gärna direkt ur pannan.
  7. Kokt eller råstekt potatis eller ris passar till rätten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.