Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalasgod risrätt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En liten festlig kvällsrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mängd vätska (vatten + spadet från sparris. krabba och champinjonerna), följ anvianingarna beroende vilket ris man använder.
  2. Koka riset smaksätt det med salt och curry, går att byta ut mot paprika. Bred ut riset i en smord eldfast form. Fördela krabba, champinjoner och sparris över riset. Vispa grädden och rör ner majonäsen och de två äggulorna. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd försiktigt ner dem i blandningen. Bred blandningen över alltsammans och sätt formen i varm ugn 250 grader i ca 10 min eller tills det har en gyllenbrun färg. Servera med sallad , bröd och en god ost

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mumsan 9 december 2014

    Smarrigt! Lite champinjoner tillsattes åxå

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.