- Serverar: 4-5 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
En liten festlig kvällsrätt
Instruktioner
- Mängd vätska (vatten + spadet från sparris. krabba och champinjonerna), följ anvianingarna beroende vilket ris man använder.
- Koka riset smaksätt det med salt och curry,
går att byta ut mot paprika.
Bred ut riset i en smord eldfast form.
Fördela krabba, champinjoner och sparris över riset.
Vispa grädden och rör ner majonäsen och de två äggulorna.
Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd försiktigt ner dem i blandningen. Bred blandningen över alltsammans och sätt formen i varm ugn 250 grader i ca 10 min eller tills det har
en gyllenbrun färg.
Servera med sallad , bröd och en god ost
Publicerat den
13 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Smarrigt! Lite champinjoner tillsattes åxå