Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalasgoda cornflakeskakor

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 25-30 portioner
Skriv ut

Sött och gott tillsammans med en kopp kaffe efter t ex en härlig surströmmingsmåltid. Jag säger bara mmmmmmmmmmm!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda margarin, sirap, socker och kakao i en kastrull. Koka i 3 minuter. Ta kastrullen från värmen.
  2. Rör ner cornflakes, kokos och vaniljsocker. Fördela blandningen i småbrödsformar.
  3. Ställ i frysen och ta fram en stund före servering.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Lindanemon 25 maj 2009

    Hej! Ska dessa kakor inte gräddas? Linda

  • sedow75 16 september 2012

    Kaloribomber men sååå goda!!!! :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.