Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalasgryta

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lite speciell gryta med både färs och fläskfilé. Men väldigt god!

Ingredienser

Instruktioner

Putsa fläskfilén, strimla den, salta och peppra och stek den färdig. Lägg den åt sidan. Bryn färsen och löken, salta och peppra. tillsätt curryn och fräs lite till. Tillsätt filén till färsen. Skär paprikan i bitar och blanda i grytan samt pressa vitlöken. Tillsätt creme fraichen, grädden och chilisåsen. Smaka av med ev mer salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.