Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalasgryta med aprikos

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Mustig och smakrik gryta!

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i grytbitar, ca 4 gånger 4 cm-bitar. Skala löken och skär den i klyftor. Hetta upp smöret i en stekpanna och bryn kött och lök. Salta och peppra. Lägg över köttet i en gryta. Strö över timjan och häll över vattnet. Låt sjuda ca 25 min. Rör om då och då. Blanda grädden och mjölet till en klumpfri blandning och rör ner det i grytan. Tillsätt soja och aprikoser, ev skurna i mindre bitar, och låt grytan sjuda ytterligare 5 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.