Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalasgryta på älg med pressad blå kongo

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supergod även med vanligt potatismos till

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i tärningar, c:a 2x2 cm. Bryn dem tillsammans med löken lite i taget. Lägg över i en stor gryta. Tillsätt buljongen och låt koka tills köttet nästan är färdigt. Under tiden brynes grönsakerna och champinjonerna. Tillsätt grönsakerna. Låt koka 10 minuter. Avrunda med grädde och persilja. Smaka av med salt och peppar.
  2. Servera med pressad potatis eller ris, och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.