Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalasgryta på färs och pasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gryta på nötfärs och pasta, makaroner eller vad man föredrar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och skiva purjolöken. Bryn köttfärsen i en stekpanna men smula inte sönder färsen för mycket.
  2. Lägg över i en gryta, vispa ur pannan med lite vatten. Tillsätt purjolök och tomat i grytan. Koka på svag värme med spadet, tomatpuré och kryddor. Låt grytan koka på svag värme i ca 5 minuter. Koka pastan i en stor kastrull och rör ner pastan i grytan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.