Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalaskassler

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Med ingefära och jordnötter blir kasslern extra festlig!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva potatisarna. Koka skivorna mjuka i lättsaltat vatten, cirka 10 minuter. Skiva champinjonerna och löken. Fräs svamp och lök i smör någon minut. Strö över mjölet. Rör om. Späd med grädde och mjölk. Låt koka cirka 3 minuter. Rör ner ingefära och jordnötter. Smaka av. Lägg potatisskivorna i botten på en smord ugnssäker form, med kasslern ovanpå. Häll över såsen. Gratinera vid 225 grader i cirka 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.