Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalaskassler

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En favorit från 80-talet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg 4 smördegsplattor omlott och kavla ut dem till en avlång botten. Smörj en ugnsform och lägg i degen.
  2. Blanda ihop fyllningen.
  3. Lägg kasslerskivorna med en klick fyllning emellan på smördegsbotten. Lägg skivorna så kasslern ser "hel" ut. Bred resten av fyllningen över.
  4. Kavla resterande smördegsplattorna till ett lock som täcker kasslern. Vik om köttet väl och pensla med ägget i skarvarna så det håller tätt. Avsluta med att pensla hela paketet.
  5. Grädda i 225 grader, ca 25 minuter. Serveras med kokt potatis och grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.