Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalaskassler med äppelsås

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Ätfärdig kassler blir ännu mycket godare om man grillar eller bräcker den hastigt i panna. Tillsammans med en härlig sås, eller snarare en äppel- och pepparrotsröra, får man snabbt ihop en riktig liten kalasrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär potatisen i jämna bitar och bryn dem fint. Krydda med salt och peppar och strö mot slutet av stekningen över den rivna osten. Rör om och låt potatisen steka ytterligare några minuter.
  2. Vispa ihop äggula, vinäger och senap till såsen. Tillsätt pepparrot och rårivet äpple eller äppelmos.
  3. Grilla eller bräck kasslerkotletterna i torr stekpanna 2 - 3 minuter på varje sida. Servera med den goda såsen, potatisen och gärna också en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.