Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalaskola

 
Skriv ut

Seg och god kola som smakar lika bra utan chokladtäcke. Välj själv!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt i en skål som tål mikrovågsugn. Kör skålen i mikron på full effekt ca 2 minuter. Du behöver inte ha lock på skålen.
  2. När ingredienserna smält, rörom i skålen. Bred snabbt ut smeten på ett bakplåtspapper. Akta så att du inte bränner dig!
  3. Smält blockchokladen i en skål på full effekt i mikron i ungefär 2 minuter. Pensla chokladen över kolasmeten.
  4. Låt alltihop svalna och bryt sedan kolan i bitar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.