Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalaskyckling i ugn

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kycklingfiléer i ugn med ett täcke av crème fraiche, senap, basilika och honung.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg kycklingfiléerna i en ugnssäker form. Salta och peppra.
  2. Blanda crème fraiche med senap, basilika och honung.
  3. Bred blandningen över kycklingen. Strö över riven ost.
  4. Grädda mitt i ugnen, 200 grader, 20-25 minuter tills kycklingen är helt genomstekt och ytan fått fin färg.
  5. Servera med kokt ris och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • awo 19 mars 2008

    Låter gott! Ska prova i morgon.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.