Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalaspanna med kassler

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kassler och ris under ett krämigt täcke av creme fraiche och chilisås. Så god att du vill ta en portion till och så lättlagad att du kommer att göra den igen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset och lägg i ugnssäker form.
  2. Skär kasslern i tunna skivor och lägg på riset. Blanda creme fraiche med chilisås och curry och bred över kasslerskivorna. Strö över riven ost.
  3. Gratinera i 225* tills rätten fått färg. Strö över hackad persilja och servera med en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Sushini 3 maj 2010

    Supergott!!

  • kekke46 6 december 2010

    Hej! Har idag gjort din Kasskerpanna idag du har rätt den smakar bara mer. Och enkel att göra. Den kommer jag att göra fler gånger. 5 så klart från mig

  • Garposkennel 25 september 2011

    Har gjort kasslerpannan flera gånger nu.Enkel och mycket god. En klar femma

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.