Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalaspuffspaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Smaskig

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Hacka snabbt samman alla ingredienser till pajdegen till en smulig massa. Använd så mycket deg det behövs behövs inte allt.
  2. Smält smöret rör i farin socker och sirapen tills det är blandat. Vispa i vaniljsocker och ägg. Rör i kalaspuffarna, valnötterna, havre och chokladen i sockersmeten, häll det i pajformen.
  3. Grädda 50 min tills fyllningen är fast och gyllenebrun, sista 15 min av gräddningen , täck med folie på pajskalet.
  4. Svalna i 30 min innan servering. Serveras med vaniljglass.

Kommentarer (1)

  • lackmus 11 februari 2010

    Fantastiskt god!! och beroendeframkallande ;-) Kan man göra den utan choklad men med kakao istället? Är sugen på att göra den men har ingen choklad hemma...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.