Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalasrutor med choklad och mandel

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Jätte goda rutor med en mustig chokladsmak, har bakat idag och givetvis måste ju bagaren smaka av. Jag använde en lite större form, så mina blev inte så höga.

Ingredienser

Instruktioner

Ugn 150 grader. Smält smöret, rör ner 100 g av blockchokladen. Resten av chokladen ska grov hackas och användas senare. Rör samman ägg och råsocker. Blanda i smör- och choklad blandningen. Tillsätt mjöl, mandel (grovt hackad) och den hackade chokladen. Lägg ett bakpapper i en form, ca 20x25 cm. Grädda mitt i ugnen i ca 25 minuter. Låt svalna och skär i rutor.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Tova-Clara 27 mars 2008

    Tack för rutorna. Jag och Frida tyckte om dom.

  • meimon 1 november 2008

    Jätte goda!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.