Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalastårta

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Smörgåstårtans återkomst...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skagenröra: Hacka räkor och ägg grovt. Blanda samman samtliga ingredienser.
  2. Pastejmousse: Mosa samman pastej med yoghurt.
  3. Löjromskräm: Löjromskrämen gör man sist. Vispa créme fraiche likt vispgrädde. Vänd i löjromen och bred över tårtan.
  4. Montering: Lägg två landgångsskivor bredvid varandra på ett serveringsfat. Bred ut 2/3 av pastejmoussen. Fördela nötrulle över. Spara några skivor till garnering.
  5. Bred resterande mousse på undersidan av två nya brödskivor och lägg på tårtan. Bred ut skagenröran.
  6. Tryck fast de sista brödskivorna. Garnera med rosor av korv och nötrulle.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.