Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalifornisk champinjongratäng

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 3 timmar
Skriv ut

En underbart god svamp- och grönsaksrätt, som verkligen bör testas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och skölj svampen, skär i skivor. Brynes lätt, får ej ta färg, krydda. Lägg i strimlade grönsakerna och persiljan, puttra 3 min. Ta pannan från värmen och rör ned majonnäs.
  2. Skär brödet i tärningar, lägg hälften i botten av en smord form, häll över svampblandningen och täck med resten av brödtärningarna.
  3. Vispa samman ägg och mjölk, smaka av med kryddorna. Häll över i formen och lyft försiktigt med en gaffel. Låt stå i kylskåp 2-3 timmar, så allt 'sätter sig'.
  4. Grädda i 20-25 minuter i 225 grader. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.