- Serverar: 6-8 portioner
- Tid: 3 timmar
Skriv ut
En underbart god svamp- och grönsaksrätt, som verkligen bör testas.
Instruktioner
- Ansa och skölj svampen, skär i skivor. Brynes lätt, får ej ta färg, krydda. Lägg i strimlade grönsakerna och persiljan, puttra 3 min. Ta pannan från värmen och rör ned majonnäs.
- Skär brödet i tärningar, lägg hälften i botten av en smord form, häll över svampblandningen och täck med resten av brödtärningarna.
- Vispa samman ägg och mjölk, smaka av med kryddorna. Häll över i formen och lyft försiktigt med en gaffel. Låt stå i kylskåp 2-3 timmar, så allt 'sätter sig'.
- Grädda i 20-25 minuter i 225 grader. Servera med sallad.
Publicerat den
4 november 2008
Liknande recept
Skriv kommentar