Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalifornisk kycklingsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Amerikanarna har väldigt goda och omväxlande dressingar till sina sallader, som de äter till i stort sett alla mål. Den här lämpar sig utmärkt som en lätt lunch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ut ädelosten i citronsaften, tillsätt fil och senap. Pressa vitlöksklyftan direkt i såsskålen, avsmaka såsen med kryddor.
  2. Skölj salladen och riv eller skär den i fina strimlor. Blanda köttet och salladen i en salladsskål.
  3. Skala avokadon men inte förrän salladen ska serveras. Skär den då i sockerbitsstora kuber och blanda ner den i salladsskålen.
  4. Slå såsen över salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.