Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalkon med aprikoser och valnötter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

God rätt från Arla. Jag stekte kalkonfiléerna i ugnen för att få dem saftiga (200 grader tills filéerna var 80 grader) och gjorde såsen för sig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 3 cm tjocka bitar. Bryn det i smör i en stor stekpanna. Salta och peppra.
  2. Vispa ihop mjöl, vin, grädde, soja och smulad buljongtärning i en låg vid panna. Låt det koka upp under vispning. Lägg i kalkonbitar och aprikoser. Låt allt sjuda ca 5 min. Strö över valnötter och persilja.
  3. Servera med kokt potatis och sockerärtor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.