Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalkon- och fetaostpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En jätte god paj. Pajdegen blir väldigt frasig!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg pajdegen i en form och nagga den med en gaffel. Stek det strimlade kalkonköttet och purjolöken lätt. Lägg köttet och purjolöken i pajformen.
  2. Vispa ihop crème fraiche (med tomat och basilika) och ägg och rör till sist i fetaosten (skuren i kuber). Häll blandningen över kalkonköttet och purjolöken i pajformen.
  3. Gratinera i 225 grader varm ugn i ca 30 minuter.
  4. Servera med en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.