Prova Cane syrup i marinader, till grillningar eller i sommarsalladen med färska rotfrukter och grönsaker.
Ett bra tips att sätta piff på sommartallriken!
Instruktioner
- Chutney:
Skölj rabarberna och skär dem i 2-3 cm långa bitar.
Skala, kärna ur och tärna äpplet.
Skölj, kärna ur och tärna chilifrukten fint.
Skala och tärna löken.
Hetta upp oljan i en gryta och fräs löken.
Tillsätt övriga ingredienser och sjud i 5 minuter.
- Skölj kalkonbröstet i vatten.
Torka torrt med hushållspapper.
Hetta upp matfett i en stekpanna och bryn köttet runt om. Salta och peppra.
Lägg i en ugnsfast form och stek färdigt i 125° varm ugn i ca 30 minuter.
- Riset:
Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.
- Rosta pinjenötternai torr stekpanna.
- Blanda pinjenötterna och den rivna moroten i riset.
- Servera genast riset tillsammans med köttet och chutneyn.
Publicerat den
23 maj 2009
Liknande recept
Skriv kommentar