Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalkonfilé med soltorkade tomater

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God bjudmat eftersom man kan förbereda fram till gratineringen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela filén i skivor, krydda, bryn ett par minuter, lägg filén i en ugnsform. Blanda övriga ingredienser till en sås och häll över filén.
  2. Sätt in i ugnen 200 gr ca 10-15 min.
  3. Servera med pressad potatis och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • bossan18 13 mars 2009

    Det blev helsmaskig! En riktig festmåltid. /Bossan 18

  • bossan18 13 mars 2009

    Det blev helsmaskig! En riktig festmåltid. /Bossan 18

  • farmoringer 15 maj 2009

    Det här var gott. Fast nästa gång ska jag göra lite mer "sås". Blev lite torrt när det var pressad potatis till. Men helt klart godkänt.......

  • festmaten 28 januari 2011

    Tyckte att creme fraichen tog över för mycket av smaken.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.