Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalkonkassler med blomkåls- och broccoligratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel och god rätt med få ingredienser samt att den är nyttig och GI-vänlig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skär broccoli och blomkål i små buketter och lägg i en kastrull. Tillsätt grädde och senap och låt allt koka upp. Strö på salt och peppar och låt koka ihop i 2 minuter.
  2. Smörj en ugnsfast form och häll i grönsaksblandningen. Strö över riven ost och sätt in i ugnen ca 15 minuter. Toppa med pumpafrön.
  3. Skär kasslerna i cm-tjocka skivor och stek i stekpanna med lite smör i någon minut per sida.
  4. Servera kasslern med gratängen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.