Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalkonpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god paj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tag undan 1/3 av pajdegen för remsor till locket. Förgrädda pajskalet. Fräs samman hackad lök, svamp och strimlad paprika.
  2. Smaksättt med salt, peppar, och chilipeppar. Blanda i strimlat kalkonkött och bacontärningar. Blanda i majsen. Lägg alltsamans i pajskalet.
  3. Kavla och sporra ut remsor av pajdegen och lägg ett nätmönster ovanpå pajen. Pensla remsorna med vispat ägg. Grädda i 225° ugn ca 10 minuter.
  4. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.