Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Till buffén, som förrätt eller vickning. God och lätt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Smöra en ugnssäker form. Skiva tomaterna och lägg dem i formen. Krydda med salt och peppar.
  3. Rör ihop vitlöksost och créme fraiche. Bred ut ostsmeten på kalkonskivorna. Lägg en majskolv på varje skiva och rulla ihop. Lägg rullarna på tomatskivorna med skarven nedåt.
  4. Strö över den rivna osten. Gratinera i ca 15 minuter tills osten smält och fått lite färg.
  5. Servera med en sallad och bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • essim 21 november 2008

    Ikväll har vi ätit kalkonrullarna med ris och sallad. Lägger in en bild på detta.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.