Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalkonspett med tomat- och basilikasås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Variera grillspetten med kalkon. Servera med smaksatt crème fraiche och sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kalkonköttet i ca 2 cm stora bitar.
  2. Blanda ihop marinaden och häll den över köttet. Låt marinera i 3-4 tim.
  3. Trä upp köttet på spett. Grilla spettet runt om över glöden 8-10 min.
  4. Servera med en klick crème fraiche tomat och basilika.
  5. Gott med sallad och bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.