Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall ägglåda

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

En utmärkt rätt att göra när man har många hårdkokta ägg över. Bra att servera i buffe också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka de hårdkokta äggen och blanda dem i en bunke med smält smör, salt och peppar. Häll ut blandningen i en form och platta ut den i ett jämt lager. Ställ den kallt att stelna. Fördela rom, rödlök, gräslök och gräddfil i rutor eller ränder ovanpå äggbottnen.
  2. Servera kallt.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • saragu 30 mars 2010

    gjorde denna till en picknick...... jättelätt, supergod o väldigt omtyckt. Tack :)

  • saragu 23 juni 2010

    Gjort den igen, denna gång med räkor istället för rom.... Supergott :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.