Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall ansjovislåda

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Enkel att göra och god att äta 15 + 30 min i kylen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa philadelfiaosten och rör ihop med crème fraiche.
  2. Låt filèerna rinna av och finhacka dem. Rör ner i ostmassan med gräslök och dill. Smaka av med ansjovisspad.
  3. Forma massan på ett fat till en rund kaka.
  4. Ställ in i kylen för att stelna ca 30 min.
  5. Garnera med stenbitsrom och citronskivor.
  6. Servera gärna med rädisor och kex.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.