Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall bearnaisesås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så gott till en fin köttbit!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda vinäger, peppar, lök, persiljestjälkar & dragon i en kastrull. Koka ihop tills det nästan är torrt. Låt det kallna. Blanda med creme fraiche, smaksätt med salt och soja. Rör i persiljan. Låt såsen stå nån timma i kylen innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • matgladaSuss 1 augusti 2008

    Av alla kalla bea-såser är detta den bästa!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.