Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Perfekt till grillat.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken fint. Fräs i smör och curry utan att bryna löken. Låt svalna. Blanda ner i crème fraichen ooch blanda i honung (eller ljus sirap), salt och svartpeppar.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • JordgubbarMedGlass 6 juli 2008

    Såsen var jättegod, Jag åt den tillsammans med grillad kyckling, ris och grönsaker, jag rekomenderar den starkt :)

  • ennali1 24 maj 2011

    Testade såsen idag till färdiggrillade kycklingklubbor, egna ugnsrostade rotsaker, vitlöksstekt sparris och en sallad på guadalopemelon, färsk ananas, tomater, färsk babyspenad och vitlöksstekt babyspenat med lite vinäger, flingsalt och salladskrydda. (Hade ingen isbergs hemma.) Helt SUVERÄNT!! Tack för receptet!

  • OCMadde 27 augusti 2011

    Ska äta detta med grillad kyckling till middag. Jag bytte ut honungen mot agave nectar och det blev jättegott (när ja provsmakade) :) Svärföräldrarna är i stan nästa vecka och dom älskar curry men äter det sällan, ska absolut bjuda dom på detta.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.