Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall fläskfilé

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Såå himla god fläskfilé passar till både vardag och fest. Perfekt till stora bjudningar. Måste testas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra fläskfilén.
  2. Stek i ugnen på 150 grader ca 45-50 minuter. Lägg sedan den ljumna filén i en plastpåse tillsammans med marinaden.
  3. Låt den ligga 1 dygn i kylskåpet. Färdig att serveras.
  4. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Karina 8 oktober 2011

    Vilken sås passar att ha till?

  • tallgatanb 9 oktober 2011

    Hej. Jag brukar inte ha någon speciell, tar vad jag är sugen på men vill gärna ha vitlök i ;-) Ha det bra. /P

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.