Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall krabbpaj

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

En garanterad favorit hos oss numera. Går att förbereda långt innan gästerna kommer. Smaklig måltid!!

Ingredienser

Instruktioner

Deg: smula fettet i mjölet, tillsätt vatten och arbeta ihop till en deg. Tillsätt keso och salt. Tryck ut i pajform, nagga och låt vila i kyl ca 2 timmar. Grädda 12-15 min 200 grader i ugn.Låt kallna!Blanda samman alla ingred. utom kräftstjärtarna. När pajen skall serveras fylls skalet med fyllningen och garneras med kräftor, lite dill, citronklyftor och halvor av körsbärstomater. Servera gärna en grönsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.